De Oase

Kinderopvang Door Ouders

Gezocht: vrijwilliger voor de woensdagmiddag

januari 27, 2020

Gezocht: een enthousiaste, betrouwbare vrijwilliger voor de woensdagmiddag voor KDO De Oase.

Bij een Kinderopvang Door Ouders vangen ouders onderling elkaars kinderen op. Het verschil met de reguliere opvang is dat de dagelijkse uitvoerende taken door de ouders worden gedaan – waardoor er geen betaalde arbeid is. De ouders doen alles wat de pedagogisch medewerkers op een gewone crèche ook doen: luiers verschonen, samen eten, zingen, voorlezen, kinderen in bed stoppen, spelen, ruzies beslechten en troosten.

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt met kinderen te werken, in een leerzame omgeving met betrokken ouders.

Stuur voor meer informatie een bericht naar vrijwilligercieoase@gmail.com