De Oase

Kinderopvang Door Ouders

Reportage over De Oase

maart 20, 2017

Het blog De Kleine Revolutie maakte een reportage over ons als 1 van de best geslaagde bottom-up initiatieven van de laatste jaren. Een mooie serie over ‘de transitiebeweging’ naar een duurzame samenleving. We zijn trots dat we hiertussen staan!

Kleine Revolutie - Reportage Kinderdagverblijf De Oase

“In Nederland en in België gingen de laatste tien jaren heel wat bottom-up-initiatieven van start. Projecten, uit de grond gestampt door een kleine groep gelijkgestemden, die een goed werkend alternatief neerzetten voor een economische realiteit waar ze het niet mee eens waren. Het zijn initiatieven die deel uitmaken van ‘detransitiebeweging‘ naar een duurzame samenleving.”

Bekijk hier de hele reportage:
https://kleinerevolutie.org/…/01/15/zorg-de-oase-in-utrecht/