De Oase

Kinderopvang Door Ouders

Krijg de kleertjes! Kledingruil middag 15 januari

december 31, 2016

Oase-kledingruil-071216

O wat groeien ze toch snel! Zou jij ook graag iemand anders blij maken met de kleertjes die jij of jouw kindje niet meer past? Vindt jij marktplaats ook zo’n gedoe? Bij ons kan je ruilen zonder huilen. En neem vooral je kids mee, ze kunnen bij ons heerlijk en veilig spelen!

Kleding brengen: vrijdag 13 januari 20.00 – 21.30 uur

Kleding ruilen: zondag 15 januari 15.00-17.00 uur

Meer info: www.facebook.com/opcdeoase
Locatie: Lomanlaan 103, 3526 XD Utrecht

Hoe het werkt:
Vrijdagavond breng je minimaal 3 en maximaal 20 kledingstukken of accesoires in goede staat. Bij binnenkomst wordt de kleding gecontroleerd op kwaliteit. Hierna krijg je een kaartje waarop staat hoeveel stukken je hebt gebracht en hoeveel stuks je zondag dus uit mag komen zoeken. Alle kledingstukken die geen nieuwe eigenaar vinden worden gedoneerd aan het goede doel. Dat is nog eens verantwoord shoppen!